26 December 2011

24 October 2011

Juz MarriEd!!



Tempahan untuk hantaran dari G-Hah ,Beserah Kuantan
Tq

23 September 2011







12 pcs dessert

kastard=filling banana+prune+kismis

04 September 2011

25 August 2011

bouQUet of apam'S


tempahan dari lin GA nurse,ACC OT
Semat beraya

Issa Luv Aizzudin


tempahan dari wan faizah untuk cleaquenyer
selamat bertunang
Issa & Aizzudin

passionate of apam


tempahan dari kak aniza,TQ

22 August 2011

21 August 2011

tempahan dari cik sue untuk rumah kebajikan pengasih IM 8, Kuantan

tempahan dari cik sue untuk majlis berbuka puasa rumah pengasih di Indera mahkota 8, Kuantan


apam strawberry



06 August 2011

happy birthday shafiqa....11 thn




7pcs cuppies in clear box
order dari yusmaiza utk bday anak pengasuh anaknyer..
TQ

31 July 2011

Polkadots order by fiza...


ben 10

Ben 10 yg tak serupa Ben 10...
try wat gumpaste...pastu hilang kepala......anak kebas..ingat patung kot
so last min kena lukis jea...

tempahan dari etiey pekan

27 July 2011

Sweet Nad.....



happy birthday nadia

20 July 2011

Hamper Pack EkslusiVe









Hamper Pack Dalam Harga RM100 dan RM 50.00 free angpau raya lagi.....

hadiahkan untuk yang tersayang.....sbg tanda penghargaan ...


Cookies Raya..coming..

tart Nenas Apple

RM 26.00

peanut Butter Cookies
RM 20.00

Cashewnut Cappucinno
Rm25.00






Belinja Flakes

RM 20.00


ader lagi lum upload.........

order melebihi RM150 above

dapat angpau "kosong " English Roses....







02 July 2011

Try Apam Polka Dot DotS plakS




rasenya dah terlambat untuk try apam polkadot nie......ramai dah wat bisnes..dah ,kite baru berjinak2...cubaan pertama menjadik tapi kureng kemas dot dot....piping bag hole agak besar skit.......comey jgak(angkat bakul sendiri)!!!!well anak i makan...dengan semangat sekali.....hehehehehe suker plaks tengok

24 June 2011

21 June 2011

hubby happy birthday...

tempahan adhoc dari sue,untuk hubbynya bekerja di HTAA,suprise katanya......

30 April 2011

from bentong to kuantan

sempena pertunangan Shafuan n Raihan di kuantan

04 April 2011

order dari Ja, HTAA



Masa wat cupcake nie,tak sempat nk snap pic...nie baru dapat tu pun dalam bentuk print...tuan nyer baru ingat nak bagi...so da pic da very not clear,,actually kotaX hantaran yang dideco amat cantik..tapi sayang tak snap gmbar.....DatE pun lupa la....ArounD April kot...
tempahan dari Ja untuk adik dia majlis perkahwinannya kat Sg Isap II,KUANTAN
Tqvm Ja...