29 November 2009

majlis cukur jambul + akikah anak afzan cherating...




tempahan dari Afzan,,,last minit...nak bagi doorgift order dalam 100 biji ,hantar ke cherating...

28 November 2009

27 November 2009

tempahan dari Kak Fazilah Paloh Hinai ,Pekan






Tempahan 50 biji sebagai door gift dari kak ilah...Alamak!!!!..aku tersilap masa tak cukup nak buat...aku terlupa,aku double duty...dahla the day before (raya aji) kerja petang..pagi aku nak buat tapi layan tetamu beraya...akhirnya..aku lek keja 9 malam aku nak buat,sempat lagi hubby aku ajak g beli belah kat taman kerang...yang bestnya aku bajek adunan cukup..rupanya salah kira lepas baking jadi 44 bj jer.mana lagi???!!!.erm masa pun dah terlampau..so aku kena sorry bnyak ngan kak ilah...sorry kak..

23 November 2009

Mini Trifle al Haj






Trifle nie,Kak ida order untuk raya haji.kononnya dapat raya sakan..raya puasa lepas kena kerja...hah kali ini amek kau..katanya, kuih pelbagai jenis order...salam raya aji kak ida..

18 November 2009

Tempahan dari ibu mengandung,ayuni




trifle peach nie tempahan dari ibu mengandung.SN Ayuni..last day ader minta resipi...tapi setakat dia sorang...tak berbaloi buat...hubby duk terengganu..so dia orderla sket ..kak ida pun tumpang order jugak...so sekali buat okeylah berbalo jugak...combinasi warna kurang menarik..sebab guna jeli strawberi...jadi hirissan peach tak nampak........buat kastard tu kurang manis sket ..menu sihat kan???ingat malam nie kerja malam..antolah kat wad..tapi tak tahu plak yuni kerja aper...

15 November 2009

budget doorgift


di ideakan bagi mereka yang inginkan kelainan eheheh...direka khas untuk doorgift para jemputan...harga belum survey lagi...cute tak???nanti kira...uncang+cuppies+...nantilah

14 November 2009

mini cuppies sempena raya haji





sempat jugak siapkan sample mini cuppies untuk raya aji nie....aku dah edarkan ke certain wad dah......kali nie blueberry flavour diketengahkan ...eheheheh

07 November 2009

happy birthday haikal.....






tempahan sebanyak 42 biji betemakan alphabet..kartun sket2..hantar ke balok..